Opleidingen
/
Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier
/
Koken - Diplomagerichte opleiding
/
Chef de partie groenten, fruit en kruiden
/
Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
Officiële benaming: Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
Groenten, fruit en kruiden uit de inheemse keuken worden centraal gezet in de gerechten. Je leert de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen om producten tot hun recht te laten komen.
- Werken met groenten en fruit
- Treffen van de nodige voorbereidingen de gepaste bereiding
- Bereiden van soepen, voorgerechten en hoofdgerechten op basis van groenten en fruit
- Kiezen en bereiden van passende bijgerechten (sauzen, aardappelgerechten, …)
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Het certificaat hulpkok behaald hebben en de deelcertificaten van "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken".
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
Geen cursussen gevonden
Liever iets anders
Liever iets anders carousel
Liever iets anders carousel-
Dieetmaaltijden en gezonde voeding met groenten, fruit en kruiden
Je leert dieetmaaltijden en gezonde voeding te bereiden op basis van groenten, fruit en kruiden. Ook het samenstellen van een aanbod voor de meest voorkomende diëten en allergieën en de zoektocht naar volwaardige vervangproducten komt uitgebreid aan bod -
Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden uit de wereldkeuken
In deze module maak je bereidingen met groeten, fruit en kruiden uit de wereldkeuken. -
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
In deze module leer je trendy en alternatieve gerechten bereiden met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken.