Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Bakken & patisserie / Medewerker bakkerij / Trendy patisserie

Trendy patisserie

Officiële benaming: Beslagen

In deze module leer je onder begeleiding verschillende soorten basisbereidingen en banketproducten voorbereiden en verwerken. 

  • Zandtaartdegen en soezenbeslagen 
  • Lekkere marshmellows, perfecte macarons en eigentijdse cup cakes 
  • Een ‘vier-uurtje’ met zoetigheden 
  • Van beslagen en cakes tot heerlijke, oogstrelende fijne banketcreaties 

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
 
Indien bij de cursus "Contacteer secretariaat" vermeld staat, zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor deze laatste plaatsen kan er enkel ter plaatse op het secretariaat ingeschreven worden. Is de cursus volzet? Geef dan hier jouw gegevens in en wij contacteren je indien er een nieuwe cursus opstart.

Geen cursussen gevonden

Liever iets anders

  • Broden en harde luxe

    In deze module leer je alles over de harde luxebroden en hoe ze zelf te bakken.
    Bij harde luxe denken we vooral aan stokbroden, pistolets, ... Maar harde luxe is zoveel meer, bv. roggeverdommekes, spek en ui brood, rozijnenkoeken, ...
    Een ideale cursus om zelf voor je ontbijt op zondagmorgen te zorgen.
     
    Deze cursus is reeds volzet. Vul hier je gegevens in en krijg een bericht als er een nieuwe cursus start.
  • Gebak en Co

    Maak kennis met de verschillende facetten van de brood- en banketbakkerij. De basis van chocoladebewerker en zoveel meer.
    Het is een bron van inspiratie waar je veel plezier aan zal beleven. 
    Je gasten verwennen met zelfbereid brood en zoetigheden is na deze cursus geen enkel probleem meer.
  • Meesterlijk banketgebak

    In deze module leer je stap voor stap verschillende fijne creaties te maken. Sommigen zijn eenvoudig maar verrassend, anderen zijn dan weer ingewikkeld maar zeker de moeite waard. 
  • Zachte luxe broden

    In deze module maak je kennis met de bereiding van zachte luxebroden: Franse, iets zoetere, rijke broodsoorten;  broodjes met frangipane, krenten, enz.; Luiks Royal gebak, ... 
     
    Deze cursus is reeds volzet. Vul hier je gegevens in en krijg een bericht als er een nieuwe cursus start.