Opleidingen
/
Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier
/
Bakken & patisserie
/
Medewerker bakkerij
/
Gebak en Co
Gebak en Co
Officiƫle benaming: Taarten op basis van gistdegen
Maak kennis met de verschillende facetten van de brood- en banketbakkerij. De basis van chocoladebewerker en zoveel meer.
Het is een bron van inspiratie waar je veel plezier aan zal beleven.
Je gasten verwennen met zelfbereid brood en zoetigheden is na deze cursus geen enkel probleem meer.
Het is een bron van inspiratie waar je veel plezier aan zal beleven.
Je gasten verwennen met zelfbereid brood en zoetigheden is na deze cursus geen enkel probleem meer.
- Zelf brood bakken
- Mooie en lekkere pralines
- Chocolade-creaties
- Heerlijke gebakjes en taarten
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
Geen cursussen gevonden
Liever iets anders
Liever iets anders carousel
Liever iets anders carousel-
Broden en harde luxe
In deze module leer je alles over de harde luxebroden en hoe ze zelf te bakken.
Bij harde luxe denken we vooral aan stokbroden, pistolets, ... Maar harde luxe is zoveel meer, bv. roggeverdommekes, spek en ui brood, rozijnenkoeken, ...
Een ideale cursus om zelf voor je ontbijt op zondagmorgen te zorgen.Deze cursus is reeds volzet. Vul hier je gegevens in en krijg een bericht als er een nieuwe cursus start. -
Meesterlijk banketgebak
In deze module leer je stap voor stap verschillende fijne creaties te maken. Sommigen zijn eenvoudig maar verrassend, anderen zijn dan weer ingewikkeld maar zeker de moeite waard. -
Trendy patisserie
In deze module leer je onder begeleiding verschillende soorten basisbereidingen en banketproducten voorbereiden en verwerken. -
Zachte luxe broden
In deze module maak je kennis met de bereiding van zachte luxebroden: Franse, iets zoetere, rijke broodsoorten; broodjes met frangipane, krenten, enz.; Luiks Royal gebak, ...Deze cursus is reeds volzet. Vul hier je gegevens in en krijg een bericht als er een nieuwe cursus start.