Opleidingen
/
Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier
/
Koken - Diplomagerichte opleiding
/
Chef de partie desserten, gebak en brood
/
Gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en -brood
Gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en -brood
Officiële benaming: Gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en -brood
Je leert gezonde en dieet desserten, gebak en brood te bereiden. Ook het samenstellen van een aanbod voor de meest voorkomende diëten en allergieën en de zoektocht naar volwaardige vervangproducten komt uitgebreid aan bod.
- Bereiden van suikervrije, zoutarme en vetloze nagerechten en/of broden
- Gebruiken van specifieke technieken van de dieetkeuken
- Toepassen van algemene dieetrichtlijnen toe
- Respecteren van de meest voorkomende voedselallergieën en voedselintoleranties
- Toepassen van de principes van gezonde voeding bij bepaalde voedingspatronen en diëten
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Het certificaat van hulpkok behaald hebben en de deelcertificaten van "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken".
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
Geen cursussen gevonden
Liever iets anders
Liever iets anders carousel
Liever iets anders carousel-
Restaurantdesserten, - gebak en -brood
Desserten, gebak en brood uit de inheemse keuken worden centraal gezet in de gerechten. De juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen komen aan bod om het product waarmee we werken tot zijn recht te laten komen. -
Restaurantdesserten, -gebak en -brood uit de wereldkeuken
In deze module leer je desserten, gebak en brood bereiden uit de wereldkeuken. -
Trendy en alternatieve restaurantdesserten, -gebak en -brood
In deze module leer je trendy en alternatieve desserten, gebak en brood bereiden. Dit volgens de laatste nieuwe trends en volgens de nieuwste technieken.