Opleidingen
/
Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier
/
Bakken & patisserie
/
Chocoladebewerker-IJsbereider
/
Dessertkoekjes
Dessertkoekjes
Officiële benaming: Dessertkoekjes
Dessertkoekjes, krokant, vers gebakken, zoete -, zoute -, gevulde - kruidenkoekjes, steekkoekjes, spuitkoekjes, chocoladekoekjes … enz. Dessertkoekjes zijn terug van nooit weg geweest.
Waar vroeger iedereen zelf koekjes bakte, werd het ambachtelijk dessertkoekje geleidelijk verdrongen door voorverpakte assortimenten van de industriële koekjesfabrikanten. Maar tegenwoordig wil iedereen weer zelf aan de slag gaan in de keuken en met eerlijk grondstoffen werken en lekkere creaties maken. Het bakken zelf is gewoonweg al leuk om te doen.
Zelf versgebakken dessertkoekjes lokt anderen naar de keuken en samen ervan proeven… da’s pas genieten!
Waar vroeger iedereen zelf koekjes bakte, werd het ambachtelijk dessertkoekje geleidelijk verdrongen door voorverpakte assortimenten van de industriële koekjesfabrikanten. Maar tegenwoordig wil iedereen weer zelf aan de slag gaan in de keuken en met eerlijk grondstoffen werken en lekkere creaties maken. Het bakken zelf is gewoonweg al leuk om te doen.
Zelf versgebakken dessertkoekjes lokt anderen naar de keuken en samen ervan proeven… da’s pas genieten!
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Deze cursus is reeds volzet. Vul hier jouw gegevens in en krijg een bericht als er een nieuwe cursus start.
In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
Geen cursussen gevonden
Liever iets anders
Liever iets anders carousel
Liever iets anders carousel-
IJsbereidingen
Roomijs en sorbets, van een bescheiden verfrissende coupe tot een uiterst verfijnde ijstaart.
Combinaties van roomijs en sorbets, met noten en vruchten, met chocolade, biscuits en marsepein.
Elk feest, alle seizoenen lenen zich als het ware om vertolkt en verbeeld te worden in een creatie van roomijs en sorbets.